torsdag, oktober 25, 2012

Svart/vitt kontor


Ett supersnyggt hemma-kontor. Det svart/vita temat gör att det känns rent och fräscht. Jag gillar blandningen av gammalt och nytt. Eames-stolen (min personliga favorit) är ett riktigt design-statement. Det randiga temat går igen på flera detaljer såsom pallen, vasen, muggen.








Ännu en amerikansk nät-butik..

Så har jag hittat ytterligare en fantastisk nät-butik från USA. ZGallerie har underbara möbler, textilier och annat lullul, OCH dom skickar till Europa! Surfa in och njut. :)















Släppa taget....

Lite funderingar en torsdag...

Ibland undrar jag varför vissa människor har svårt för att släppa taget? Och varför vill dom kontrollera en annan människa?
Vissa människor har ett så stort kontrollbehov att trots att dom tagit sig igenom en skilsmässa fortfarande inte vill låta exet träffa någon ny.....dom får panik vid tanken på att expartnern har gått vidare och ställer till ett helvete för att förstöra den nya relationen...och många gånger lyckas dom.

Ex-partner orkar inte med allt bråk, många gånger finns det barn med i bilden som far illa och faller då till föga och lämnar då den nya kärleken....sårad och helt oförstående. Räknas inte hennes känslor?
Är exets känslor viktigare att skona?

Men den nya kärleken sopar upp sitt spruckna hjärta, låser in det och försöker att låtsas som om allt är som förut....men det blir aldrig som förut för hjärtat har fått sig ytterligare en djup spricka och förmågan att våga lita på någon försvinner allt mer...

Att hitta sin soulmate är få förunnat och att förlora den är kanske ännu färre förunnat..

Ha en riktigt skön torsdag, det är ju snart fredag! :)

fredag, oktober 19, 2012

Halloween-treats!

På Martha Stewarts sida finns massor med inspiration och recept på kakor och godis till Halloween.








Sjukt!

Har vabbat sjuka barn och är nu själv sjuk. Äntligen har den envisa förkylning som jag burit på i flera veckor brytit ut. Kanske ska trösta mig med att baka en tårta....
Recept här!

måndag, oktober 15, 2012

Härlig måndag!

Helgen har verkligen flygit fram och helt plötsligt är det måndag. Jag önskar ibland att det gick att stoppa tiden, den går alldeles för fort. Såg i butikerna i helgen att försäljningen av julpynt börjat! Lite tidigt för min smak, jag vill fira Halloween innan julen tas fram.
Jag och mina barn har bakat och uppfann ett nytt recept på bullar, vaniljbullar med vitchoklad. Supermumsiga!

I morse när jag vaknade sov alla barnen hos mig, ganska ovanligt då den äldsta inte brukar komma längre men av ngn anledning så gjorde han det inatt. Jag tycker det är supermysigt att ha barnen i sängen och dom får gärna komma..

Den här fina kransen funderar jag på att klicka hem från Potterybarn. Fin va?



Ha en riktigt skön måndag!

fredag, oktober 12, 2012

Erbjudande på VinylaHem

Jag har i dag startat ett samarbete med Vinyla Hem. Dom säljer väggdekortexter och väggdekor, kakeldekor och fönsterfilm. Alla mina läsar får 10% rabatt på hela sortimentet, uppge koden 10PRO2EO i kassan. Surfa in här och inspireras.








Tips!

Ett väldigt enkelt sätt att få in lite färg i ett rum är att hälla upp färgglatt godis i en stor glasskål. Snyggt och gott!

Har hittat en leverantör av fina inredningsprylar i USA som heter Schoolhouse Electric & Supply CO. I webshopen finns inget leveransalternativ till Europa men man kan maila till dom och på så sätt kan dom skicka till oss i Sverige. Bra va?