torsdag, juli 31, 2014

700 inlägg

Idag skriver jag mitt 700:e inlägg, Min blogg har i dagsläget lästs av 126 808 människor, kanske inte mkt i bloggsammanhang men mycket för mig. De flesta av mina läsare finns i USA vilket gör mig glad då den inredningsstilen tilltalar mig mycket.
Jag har velat många gånger fram o tillbaka om jag ska sluta blogga eller inte...men jag har en trogen skara följare som protesterar varje gång jag luftar dom tankarna. Jag blir glad av att veta att ni finns därute och gillar det jag gör. :)

Så dagens inlägg ägnas åt det jag älskar mest...inredning. Och den kommer från HM:s höstcollection
Som vanligt är dom duktiga att ta fram rätt produkter till väldigt bra priser. Så passa på att surfa in, godbitarna tar alltid slut fort.








söndag, juli 27, 2014

Återanvända

I mitt badrumsfönster står det gamla konservburkar som jag målat svarta, perfekta till penslar och pennor.
Fina men numera tomma doftljusburkar blir perfekta till förvaring.

Semester i USA

Dagen innan midsommar styrde vi kosan mot USA för semester i först New York ett par dagar och sen vidare för 2 veckor i Tampa, Florida.

Det var mitt första besök i New York och jag kan absolut tänka mig att åka tillbaka, men kanske inte när det är över 30 grader varmt!
En häftig storstad som gav mig en massa intryck men som kanske inte berör mig på samma sätt som London.
Vi promenerade ca 2 mil varje dag (stegräknare på :)) och försökte se det viktigaste men vi skrapade ju bara på ytan.

Florida är härligt på sitt sätt med närheten till Karibien.  Kritvita stränder och varma bad,  exotiska djur och tropiska nätter.
Det jag saknar är små städer med mysiga centrum men överallt är det öde och tomma lokaler då allt flyttat ut till de stora köpcentrena utanför. ..en tråkig utveckling som vi tyvärr ser här hemma också.

Jag gillar USA men nästa sommar stannar jag nog hemma i härliga Sverige.













lördag, juli 26, 2014

Har spenderat semestern med att pyssla hemma och bla hunnut med lite betonggjutning. Ett superkul och enkelt sätt att tillverka snygga prylar. Den här gången blev det ljusstake och en betongplatta + lite andra små saker...