lördag, februari 09, 2008

Crabbtree & Evelyn


Äntligen har produkterna från Crabbtree & Evelyn kommit in i butiken. Företaget har tillvaratagit den klassiska, engelska stilen med sina enkla lyxartiklar för badrummet, sovrummet, köket och trädgården.

Det kreativa samarbetet mellan India Hicks och Crabtree & Evelyn har nu lett till lanseringen av kollektionen Island Living Body & Home. För att skapa sin mycket personliga vision av livet på den vackra ön i Karibiska havet har India Hicks ägnat stor kraft åt den kreativa processen, alltifrån produktinnehållet till dofterna och förpackningarna. Formgivaren, modellen och författaren India Hicks är dotter till den berömde brittiske inredningsdesignern David Hicks och guddotter till prins Charles.
En romantisk och upplyftande doft som blandar spindelliljans diskreta arom med tropisk citrus, pomeransblomma, nattblommande jasmin, palmblad och en frisk doft av havet.
Har även tagit in serien Gardener.Det är en serie för högeffektiv hand- och kroppsvård, tänkt för alla dem som arbetar i trädgården eller tillbringar mycket tid utomhus. Produkterna innehåller naturliga örtextrakt som är särskilt utvalda på grund av sina traditionella läkande egenskaper. Tack vare detta står de emot de skadliga effekterna från sol, vind och avgaser.

Produkterna finns nu i butiken i Falköping och under nästa vecka kommer dom att finnas i e-butiken.

:) Maria

Inga kommentarer: