måndag, maj 17, 2010

Kärlek..

På lördag blir jag fru Sahlberg, det har nog ingen missat som läser min blogg :) och det börjar nu att bli lite nervöst. Varför vet jag inte...det finns ju egentligen ingen anledning, jag vet ju att Fredrik kommer att svara ja och jag kommer att svara ja...det är nog bara det att det är såå mycket känslor inblandat.
Jag blir tårögd bara jag tänker på att jag kommer att bli hans fru ,att han vill ha mig som fru, att vi kommer att älska varandra livet ut, bli gamla tillsammans. Vi satt och myste på vår nyinredda veranda i helgen och pratade om vår relation, om hur vi träffades, hur det kändes, osv, och min älskade blivande man är så lycklig att tårarna trillar....vad jag älskar den mannen!


2 kommentarer:

Mallis in real life sa...

Jag sa just till Johan igår att det finns risk att jag börjar stortjuta i kyrkan. Jag är blödig av naturen och ännu mer nu förstås, men kärlek är vackert och ska firas med glädjetårar.

Jag ser fram emot detta oerhört och det enda som kan stoppa oss nu är om Marlon skulle bli sjuk och det tror jag verkligen inte han blir.

Vi ses snart. Kram

Maria Butik Sköna Rum sa...

Ser verkligen fram emot att träffa er oxå.
Man blir ju extra blödig när man är nyförlöst, jag tjöt för minsta lilla :)
Vi syns på lördag. Kram